dilluns, 19 de juliol del 2010

LA JNC INAUGURA ELS COL•LECTIUS DE L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ I SANTA COLOMA DE QUERALT

L’acte es va dur a terme en el transcurs d’un sopar col·loqui amb el President Pujol

El passat dimecres 14 de juliol, la Joventut Nacionalista de Catalunya, va inaugurar els col·lectius de l’Espluga de Francolí i Santa Coloma de Queralt.

En el marc d’un sopar col·loqui de joves amb el President Pujol al Restaurant la Barbacana de Sta. Coloma, més d’una trentena de participants van gaudir de l’experiència del President, que donant-los les premisses per treballar amb vocació de servei pel país, els va encoratjar a prendre-li el relleu en la lluita per l’autogovern.

Gerard Figueras, president de la JNC, va cedir l’honor de l’entrega dels Estatuts i l’Estelada al President Pujol, augmentant si hi cabia la solemnitat i l’emotivitat del moment.

Josep M. Poca de l’Espluga de Francolí i Damià Amorós de Santa Coloma de Queralt, van agafar el repte de presidir les agrupacions de les seves respectives localitats. Amb la inauguració d’aquests 2 col·lectius, la JNC de la Conca de Barberà finalitza la primera fase d’expansió marcada després del Congrés del Prat, aconseguint així presència als 3 municipis més destacats de la comarca.

El sopar també va comptar amb la presència de Quim Nin, President de Federació de CDC del Camp de Tarragona i Ramon Borràs, alcalde de Sta. Coloma juntament amb membres del grup municipal. Del CEN de la JNC hi eren presents Oriol Anguera, Oriol Vàzquez i Manel Armengol, juntament amb companys de diferents comarques del Camp de Tarragona.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada