dimecres, 28 de juliol del 2010

EL CONSELL NACIONAL DE CIU APROVA LES CANDIDATURES A LES PROPERES ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA


Joan Güell serà el candidat de la Conca de Barberà i de la JNC a la província.


El passat dissabte 24 de juliol a la localitat de Lloret de Mar, el Consell Nacional de CIU va aprovar per unanimitat la llista de candidats proposada per Mas per concórrer als comicis electorals del Parlament la propera tardor.

Com era ja sabut, Josep Poblet, actual president de la Diputació de Tarragona i alcalde de Vila-Seca, encapçalarà les llistes per les comarques del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. Junt a Josep Poblet, el segueixen en les primeres deu posicions, Carles Sala, Dolors Batalla, Meritxell Roigé, Carles Pellicer, Xavier Pallarès, Milagros Pérez, Victória Forns, Francesc Sancho i Mertixell Ruiz.

D’altra banda, Joan Güell, de 22 anys, serà el candidat de la Conca de Barberà i de la Joventut Nacionalista de Catalunya a la circumscripció, ocupant la 14a posició a les llistes. Güell, natural de Vimbodí i Poblet, està finalitzant els estudis de Dret a la Universitat Rovira i Virgili i actualment és el president comarcal de la JNC a la comarca i Conseller Nacional de Convergència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada